DODÁVÁME DO DOMÁCNOSTÍ I FIREM

Tepelná čerpadla a kotle

Jsme odborníci na instalace, revize a servisy tepelných čerpadel a kotlů.

PROČ TEPELNÁ ČERPADLA A KOTLE?

Hlavní výhody a rozdíly pro tepelná čerpadla a kotle

Tepelná čerpadla a moderní kotle na dřevo jsou velmi oblíbené způsoby vytápění domácností, ale liší se v několika klíčových aspektech. Rádi Vám pomůžeme při výběru zvolit tu nejvhodnější variantu právě pro Vás. Volba mezi tepelným čerpadlem a moderním kotlem na dřevo závisí na mnoha faktorech, jako je dostupnost paliva, účinnost, náklady na instalaci a provoz, a také environmentální přínosy.

Proč tepelná čerpadla?

Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla využívají tepelnou energii z venkovního vzduchu, vody nebo země a přeměňují ji na teplo pro vytápění domu. Provádíme instalace, revize a servisy tepelných čerpadel a jsme specialisté na značku STIEBEL ELTRON.

  • Vysokou účinnost: Tepelná čerpadla mohou poskytnout více tepla, než spotřebují elektrické energie, což může snížit náklady na vytápění.
  • Ekologičnost: Používají obnovitelnou energii z okolí, což může snížit uhlíkovou stopu domácnosti.
  • Víceúčelovost: Některá tepelná čerpadla mohou fungovat i jako klimatizace v letních měsících.

Proč kotle?

Kotle na dřevo a biomasu

Moderní kotle na dřevo spalují dřevo nebo biomasy a využívají ho k ohřevu vody, která pak cirkuluje radiátory nebo podlahovým topením. Provádíme instalace, revize a servisy kotlů a jsme specialisté na značku BLAZE HARMONY.

  • Lokální zdroj energie: Dřevo je často místním zdrojem energie, což může snížit závislost na dodávkách plynu nebo elektřiny.
  • Nízké náklady na palivo: Dřevo může být levnější než některé jiné palivové zdroje, zejména pokud je k dispozici v blízkosti domu.
  • Možnost kombinace s jinými zdroji energie: Moderní kotle na dřevo často umožňují kombinaci s jinými zdroji energie, jako je solární energie nebo plyn.

Jsme tady pro vás

Ukázky realizací